top of page
Nieuwsbrief

Wij zijn een groep multi disciplinair gedreven gezondheids -coaches en -ondernemers. Onze passie is Biohacken: de modernste kruisbestuiving van biologie, technologie en natuurwetenschap om jouw biologie effectief te beïnvloeden. Wij helpen mensen de beste gezondheid-hacks te vinden en toe te passen. Door de gezondheid in kaart te brengen, de autonomie over te nemen en in actie te komen om:

  • Energie-efficiënt te leven

  • Levenskwaliteit te vergroten

  • Het prestatieniveau te boosten

Kennisgebieden & onze partners:

Leefstijl design | Medische Basiskennis | Oersterk Master | NLP Mentor | Data specialist | LAB results Health DX | FitnessTrainer

Ons Team.

logo_HH-wit.png
APK Leefstijl Biohacken Alice Visser Oersterk NLP.jpg

Alice

Biohack Coach & Analyst

startup.jpeg

Hette

Product Development

Health Valley Biohack_edited.jpg

Health Valley

Health Innovation Network

yvette marketing design.jpeg

Yvette

Marketing & Biohack proefkonijn

Maja visser natuurkundig therapeut_edited_edited.png

Maja

Therapeut & Apothekersbrein

Alex van Kappelle biohacker_edited.jpg

Alex

Health Innovator

All Gender Restroom Sign_edited_edited.j

Paula

Host & Biohacker

Samen met 

In de media

TED biohacken inspration health vitality energy.png
dutch woman tech biohacken alice visser
Biohacken Omroep Gelderland.png
Biohack NPO Inspiratie leefstijl gezond energie ondernemen.png

Ambitie

De gezondheidsindustrie

Over de hele wereld zijn wetenschappelijke ontdekkingen in medische potentie en we herdefiniëren continue hoe gezond een mens moet en kan zijn. In de afgelopen 10 jaar zijn er meer bewegingen geweest op dit vlak dan ooit te voren. Coaches poppen overal op als antwoord op mentale disbalansen en de persoonlijke ontwikkelingsdrive. De vraag ben ik gezond? Is voor iedereen persoonlijk, voor iemand kan een ogenschijnlijke ongezonde maaltijd bij de MacDonalds een zeer gezonde voedingsbron zijn vanwege de emotionele connectie met iets mogen van zichzelf. Dus wat is dan gezond?

De technologische ontwikkelingen gaan snel en daarmee ook de medische toepassingen op de particuliere zorg. Deze mogelijkheden kun je nu ook zelf in huis halen denk aan een bloeddrukmeter, een stress monitor op je smartwatch, een meditatie app etc. 

 

De Ontwikkelingen in de Biohack scene hebben een enorme impact op de toekomst van de zorg en daarmee op ons allemaal. Hierin is technologie bijna in elk ziekenhuis HET speerpunt. De geïndividualiseerde zorg is namelijk gericht op data (DNA) en biotechnologie. Onze bijdrage is om men daar nu al van bewust te maken en ermee om te gaan.

 

Onze ambitie

 

Nederland laten spelen met haar gezondheid! We gebruiken de entertainment kant van gadgets en de data voor jouw wetenschappelijk onderbouwde leefstijl interventies. Deze transformatie gaat gepaard met veel “oh ja” momentjes en “he he nu snap ik het”. Een dieet heeft niemand zin in maar een beleving van hoe voeding jou voedt hapt makkelijk weg ;)

Deze vragen stelde klanten ons:

FAQ

Waarom 5 facetten van leefstijl?

De mens leeft gemiddeld 80 jaar, dat zijn 29.200 dagen. De kwaliteit van die dagen wordt beïnvloed door je leef- en denkstijl. Een leefstijl is dus de basis van je gezonde 29.200 dagen. Het zijn jouw dagelijkse rituelen die maken hoe jij je voelt. Een slimme manier om jouw leefstijl te ontwerpen zodat je 100% energie kan geven in je leven is gebruik te maken van de wetenschap en technologie. 

Wat is de oura ring? 

De oura ring bezit een geavanceerde sensor technologie in een minimalistisch ontwerp om precisie in  persoonlijke gezondheidsinformatie te meten. Deze informatie komt direct vanaf de informatiebron namelijk jouw lichaam. 24 uur per dag worden slaap, activiteit en herstel gegevens bij gehouden. Wij helpen je ze te ontcijferen en te koppelen aan je lifestyle

Waarom investeren?

We betalen € 1657,- per jaar aan basis zorgverzekering "voor het geval dat". Hoeveel investeer jij in preventieve zelfzorg? Deze (corona) crisis liet nogmaals zien dat vitaliteit het grootste kapitaal is. Het is niet te koop, maar de zorg ervoor wel. Gezond leven is geen quick fix, maar een proces die wel veel efficiënter en effectiever kan :) 

Waarom kiezen jullie voor een woning kan het niet thuis?

Hoeveel boeken en informatie heb je al gelezen over gezondheid, voeding, beweging etc.? Waarschijnlijk meer dan 1, toch ben je op deze website. Het biohackhouse geeft je een levend voorbeeld hoe jouw huisinrichting je kan helpen een gezonde leefstijl door te zetten.

Tevens ben je even helemaal afgezonderd van je standaard leefstijl en kun je in rust alle experimenten ondergaan leer je in rust 1) wat jouw lichaam specifiek nodig heeft 2) welke tools jij het leukste vind 

Mijn smartphone meet toch ook al mijn slaap en activiteit?

Precies wij doen niet anders. We werken met de nieuwste gadgets dit geeft accurate en verdiepende informatie. En ben jij in staat om  alle variabelen zoals: slaapcycle, hrv, temperatuur, ademhaling, inactive tijd te interpreteren, evalueren en te correleren aan de dag? Er wordt tegenwoordig veel gemeten, enkel de interpretatie geeft de metingen waarde en de kennis die jij nodig hebt. Daarom kijkt ons team mee naar de gegevens die je verzameld tijdens de inhouse-training.

Is mijn data veilig?

De privacy van data nemen we ontzettend serieus. Eindelijk want daardoor komen we op jouw unieke inzichten. Aanvullend blijft het jouw data, dus wij:

- verwijderen we de data na 2 jaar;

- beheren de data volgens de

 Europese wet- en regelgeving;

- werken samen met partners, zoals het lab, in Nederland;

- hebben alle in- en outs gedocu-menteerd in de privacy policy.

FAQ
bottom of page