APK Leefstijl Biohacken Alice Visser Oersterk NLP.jpg
APK Coach Biohacken Oersterk Penny.jpg

Wij zijn een groep multi disciplinair gedreven gezondheids -coaches en -ondernemers. Onze passie is Biohacken: de modernste kruisbestuiving van biologie, technologie en natuurwetenschap om jouw biologie effectief te beïnvloeden. Wij helpen mensen de beste gezondheid-hacks te vinden en toe te passen. Door de gezondheid in kaart te brengen, de autonomie over te nemen en in actie te komen om:

  • Energie-efficiënt te leven

  • Levenskwaliteit te vergroten

  • Het prestatieniveau te boosten

Alice Visser - Founder: "Biohacking is vaak duur en soms ongrijpbaar voor mensen en ook niet altijd binnen handbereik in Nederland. Daarom verlagen we de drempel en spelen in op de nieuwsgierigheid, zie het als een escape room spel van je eigen lichaam "

Kennisgebieden & onze partners:

Leefstijl design | Apotheek | Oersterk Master | NLP Mentor | Data specialist | LAB results Health DX 

Bekijk hier onze TEDx talk over Biohacken

Kartrekkers

logo_HH-wit.png

Samen met 

In de media

TED biohacken inspration health vitality energy.png
dutch woman tech biohacken alice visser
Biohacken Omroep Gelderland.png
Biohack NPO Inspiratie leefstijl gezond energie ondernemen.png

Ambitie

De gezondheidsindustrie

Over de hele wereld zijn wetenschappelijke ontdekkingen in medische potentie en we herdefiniëren continue hoe gezond een mens moet en kan zijn. In de afgelopen 10 jaar zijn er meer bewegingen geweest op dit vlak dan ooit te voren. Coaches poppen overal op als antwoord op mentale disbalansen en de persoonlijke ontwikkelingsdrive. De vraag ben ik gezond? Is voor iedereen persoonlijk, voor iemand kan een ogenschijnlijke ongezonde maaltijd bij de MacDonalds een zeer gezonde voedingsbron zijn vanwege de emotionele connectie met iets mogen van zichzelf. Dus wat is dan gezond?

De technologische ontwikkelingen gaan snel en daarmee ook de medische toepassingen op de particuliere zorg. Deze mogelijkheden kun je nu ook zelf in huis halen denk aan een bloeddrukmeter, een stress monitor op je smartwatch, een meditatie app etc. 

 

De Ontwikkelingen in de Biohack scene hebben een enorme impact op de toekomst van de zorg en daarmee op ons allemaal. Hierin is technologie bijna in elk ziekenhuis HET speerpunt. De geïndividualiseerde zorg is namelijk gericht op data (DNA) en biotechnologie. Onze bijdrage is om men daar nu al van bewust te maken en ermee om te gaan.

 

Onze ambitie

 

Nederland laten spelen met haar gezondheid! We gebruiken de entertainment kant van gadgets en de data voor jouw wetenschappelijk onderbouwde leefstijl interventies. Deze transformatie gaat gepaard met veel “oh ja” momentjes en “he he nu snap ik het”. Een dieet heeft niemand zin in maar een beleving van hoe voeding jou voedt hapt makkelijk weg ;)